Schokkende onthulling over Koning Albert: "Er loopt er nog één rond"

woensdag, 21 november 2018  I   10:00

Schokkende onthulling over Koning Albert:

Koning Albert heeft met Delphine Boël al een buitenechtelijk kind. Er zou er echter nog minstens één rondlopen. Royaltywatcher Thierry Debels en tv-maker Eric Goens - die een documentaire maakte over Koning Albert - waren te gast in het RTL-programma ‘C’est pas tous les jours dimanche’, de tegenhanger van 'De Zevende Dag'. In die uitzending werd een opvallend verhaal gelanceerd.

"Er loopt ergens nog een buitenechtelijk kind van Albert II rond", zo klonk het volgens TV-Familie. ‘Een Delphine bis, dus."

"Veel mensen denken dat Albert in de jaren zestig enkel en alleen een geheime verhouding had met Sybille, de moeder van
Delphine", vertelt Debels. "Maar dat klopt niet. Sybille zag andere mannen, Albert andere vrouwen. Het was de tijd van de was de tijd van de vrije liefde, hé."

"En dus leerde Albert ook een knappe Italiaanse dame kennen met wie hij in het grootste geheim een romance beleefde. De dame in kwestie zou een tijdlang in Zwitserland hebben gewoond en zou later in opdracht van een internationale organisatie regelmatig in Brazilië hebben vertoefd. Hoe dan ook, bij haar verwekte Albert naar verluidt een kind. Eveneens een dochter, iets jonger dan Delphine."

TAGS  I  Koning Albert

Meer nieuws