Annelies hoopte op Hugo, maar krijgt iemand helemaal anders in Blind Getrouwd

maandag, 4 februari 2019  I   14:00

Annelies hoopte op Hugo, maar krijgt iemand helemaal anders in Blind Getrouwd

Vanavond is het het grote moment voor Annelies in Blind Getrouwd. Ze zal trouwen met Joris. Fans maakten vorige week al kennis met de 29-jarige leerkrachte uit Kessel-Lo en de 30-jarige Antwerpse Joris, een zaakvoerder in de IT-sector. Annelies doopte haar toekomstige echtgenoot in aanloop naar hun huwelijk “Hugo”, naar haar favoriete cocktail.

Op de vooravond van de trouw, schrijft ze hem een emotionele brief. Vlaanderen kent Hugo’s echte naam ondertussen al, Annelies nog niet. Of, en met hoeveel enthousiasme Annelies en Joris ‘ja’ zeggen, komt de kijker te weten in de tweede aflevering vanavond.

Verder maken we kennis met de andere vier deelnemers: Line (29), een mandaatassistente uit Antwerpen, Elke (37), een product assistant uit Zwijndrecht, Victor (29), een Antwerpse office manager en Tim (35), key account manager wonend in Schoten. Wie wordt aan wie gekoppeld? Hoe beleven zij de aanloop naar hun huwelijk? En - ook niet onbelangrijk - wat voor vrijgezellenfeesten hebben hun vrienden voor hen in petto?

Foto: VTM

TAGS  I  Blind Getrouwd

Meer nieuws